Ići dole
Gohan
Gohan
Posts : 16
Join date : 01.07.2019
Age : 18

Plava Suma - Page 2 Empty Re: Plava Suma

taj Ned Jul 14, 2019 11:39 pm
Pre svega drago mi je sto smo se upoznali , mnogo volim zivotinje pratio sam ih do ove sume privukla me svojim izgledom zagazio sam sve dublje i dublje a onda kada sam se vratio tim putem shvatio sam pa hej ovo nije to to onda sam se vratio i naisao na tebe . Nego kakav je tvoj pogled na zivotinjski svet ? Upoznao sam par likova koji love ovde ne vokim to bas....

(Slegnuvsi ramenima podsetio se na prizore koje je video jos kao mali hiljade mrtvih zivotinja spaljene livade stotine hektara sume i to radi borbe izmedju dobra i zla Gohanu to nije bilo strano ali ipak se uzdrzavao od nekih stvari koje je htio reci svom mozda novom prijatelju .)

Takodje uputio sam se ka svom domu imam dom ovde ako ti nekad nesto zatreba mozes mi se javiti ako ikad izadjem iz ove sumetine i da hvala ti puno za savet.
Nonaka Mitsunari
Nonaka Mitsunari
Posts : 7
Join date : 11.07.2019
Age : 13

Plava Suma - Page 2 Empty Re: Plava Suma

taj Ned Jul 14, 2019 11:52 pm
Malo se nasmešio dotaknuvši se teme životinja. Nonaka je imao belu mačku. Dobio ju je od svojih starih prijatelja koji su joj i nadenulo takvo ime štaviše, njegova ljubav prema njoj je iz dubine srca, svu svoju usamljenost ispoljava i topi u igri sa njoj. Njoj je spreman da se posveti u bilo koje doba dana i noći.


Ja, pa, vidite ja imam mačku sa kojom sam nerazdvojan. Mislim da vam to dovoljno govori.

A zapravo govorilo je malo jer je Nonaka poticao iz bogate porodice, živeo je u gradu, vozio se limuzinom, tako da jedine životinje sa kojima je on imao susret bili su razmaženi kućni ljubimci.
Gohan
Gohan
Posts : 16
Join date : 01.07.2019
Age : 18

Plava Suma - Page 2 Empty Re: Plava Suma

taj Pon Jul 15, 2019 10:14 am
(Skrenu pogled prema macki koja se igrala malo okolo naokolo .)

[
Zaista nisam opazio , drago mi je da cujem tako nesto mislio sam da ces me napasti imao si takav stav ne marim ni ja nisam nesto narocito lepo prisao.

(Pruzio je ruku te polazio macku .)

Nece ti smetati ako ostanem jos neko vreme ovde ? Mislim cisto dok se odmorim od hodanja , nego da te pitam ti si mestanin ili si dosao ovde kao izbeglica ?

(Bio je radoznao po tom pitanju jer je htio da sklapa vise ovakvih prijateljstava kao sto je sa Nonakijem stekao jedno takvo .)
Nonaka Mitsunari
Nonaka Mitsunari
Posts : 7
Join date : 11.07.2019
Age : 13

Plava Suma - Page 2 Empty Re: Plava Suma

taj Pon Jul 15, 2019 10:26 am
Nonaka se prenerazio na ovakvo pitanje ali učtivo pruži ruku da se pozdravi.

Ja, ovaj, nisam. Ja sam na službenom putu. Moj otac drži kompaniju i planiramo da proširimo naše poslovanje i tražimo pogodan teren gdje bismo mogli da otvorimo još koji pogon u kome ću ja da budem glavni rukovodioc.

Potom se nasmješio i dodao:

Ako ikada budeš bio rješio da otvaraš neko preduzeće zapamti: Sam postupak registracije je najlakši dio, a sve što sledi nakon formalnog djela iziskuje domišljatost, inovativnost, upornost i novac.

Sponsored content

Plava Suma - Page 2 Empty Re: Plava Suma

Nazad na vrh
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu